Enthousiasme op kijkdag De Wellen voor bewoners van De Heegt | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/oss
De Heegt.
De Heegt.

Enthousiasme op kijkdag De Wellen voor bewoners van De Heegt

  •   keer gelezen

GEFFEN/OSS | De bewoners van De Heegt in Geffen mochten op dinsdag 7 juli een kijkje nemen in hun tijdelijke nieuwe onderkomen in Oss. Er was veel animo voor deze kijkdag. De meeste bewoners werden volgens BrabantZorg enthousiast en hebben het volste vertrouwen in de verhuizing. 

De bewoners van De Heegt verhuizen op 13 augustus naar De Wellen in Oss. Dan gaat de langverwachte renovatie in Geffen van start. "Het is niet niks, om nog te verhuizen als je in een zorgcentrum woont. Toch gaat het voor de bewoners van De Heegt over een maand gebeuren", aldus BrabantZorg.

Verhuizing
Vorige week dinsdag was er dus de speciale informatieavond. Daar kwamen vooral praktische zaken aan de orde zoals welke spullen over gehuisd moeten worden en welke tijdelijk opgeslagen moeten worden. Op de verhuisdag zelf verzorgt BrabantZorg een compleet programma voor de bewoners in De Koppellinck in Geffen. Alles wordt in één dag over gehuisd van Geffen naar Oss en ’s avonds kunnen de bewoners in hun tijdelijke onderkomen in Oss slapen.

Overlast beperken
De bewoners verhuizen tijdelijk om de overlast van de renovatie voor bewoners zoveel mogelijk te beperken. De medewerkers, mantelzorgers én vrijwilligers gaan mee naar Oss. Zo blijven de bewoners zorg ontvangen van dezelfde medewerkers én kan de renovatie sneller afgerond worden.

Meer berichten