De onkruidborstelmachine van Onkruidvrij
De onkruidborstelmachine van Onkruidvrij

Onkruidvrij zorgt voor geweldig resultaat

Zakelijk 5.462 keer gelezen

OSS | Het is vervelend werk wat regelmatig terugkeert. Soms urenlang op je knieën met een mesje in je hand om het onkruid tussen de tegels weg te halen. Niemand vindt het leuk om te doen. Onkruidvrij is dé oplossing. Ondernemers Jeffrey van der Loo uit Oss en Megenaar Sander van der Wolk zorgen met hun onkruidborstelmachines voor een geweldig resultaat en dat in een korte tijd.

Van der Loo (NWP Pro Audio) en Van der Wolk (Generation Rental) werken al vele jaren samen op het gebied van licht, geluid en video. Die samenwerking is tijdens de coronacrisis geïntensiveerd, maar dan op een heel ander vlak. Van der Loo: "We zitten allebei in een pand op een bedrijventerrein in Oss en ik zag het onkruid tussen de stenen zitten. Dat wilde ik op korte termijn aan gaan pakken. Door de coronacrisis kwam van het een het ander. Onze branche ligt helaas helemaal op z'n gat en het is nog maar de vraag wanneer het allemaal weer aantrekt. Ik zag een gat in de markt met het onkruidvrij maken van terreinen. Het bedrijfsplan zat in mijn hoofd en ik heb het voorgelegd aan Sander, die ook enthousiast werd. Samen zijn we van start gegaan."

Projecten
Er werd kleinschalig gestart, maar het werd al snel een stuk drukker. "Via onder andere mond-tot-mondreclame en social media werd ons bedrijf steeds bekender. Daar waar we startten bij particulieren en wat kleine parkeerplaatsen bij bedrijven, namen ook de hoeveelheid en grootte van projecten toe. We hebben al een aantal grote projecten mogen doen op bedrijventerreinen, maar blijven er ook voor bijvoorbeeld de oprit van een huis."

Milieuvriendelijk
Hoe werkt nou eigenlijk de onkruidborstelmachine? Op een milieuvriendelijke manier -zonder water en chemicaliën- wordt het onkruid tussen klinkers en tegels verwijderd dankzij machines met ronddraaiende stalen borstels. Ook mos op de tegels verdwijnt.

Veegschoon
Onkruidvrij kan met een veeg- en zuigmachine uw oprit, terras, trottoir, parkeerplaats of bedrijventerrein veegschoon opleveren, maar klanten mogen er uiteraard ook voor kiezen dit zelf te doen. "Klanten waar we geweest zijn geven aan tevreden te zijn. Mocht het weer nodig zijn, dan weten ze ons te vinden." Het is overigens ook mogelijk om de onkruidborstelmachine zonder medewerker te huren.

Flexibel en goedkoop
Voor een afspraak hoeven mensen niet lang te wachten. "We maken iedere week een planning en zijn flexibel, dus we kunnen snel langskomen. Een ander voordeel voor de klant is dat we echt goedkoop zijn in vergelijking met andere onkruidbestrijders."
Neem vrijblijvend contact op met Onkruidvrij om de wensen te bespreken en een inschatting van de kosten te laten maken.

Meer informatie
Onkruidvrij is bereikbaar via telefoonnummer (06) 52 47 40 83 (Sander van der Wolk) of bij geen gehoor (06) 25 46 71 03 (Jeffrey van der Loo). Mailen kan naar info@onkruidvrij.nu. Neem ook eens een kijkje op de website www.onkruidvrij.nu.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant