De SNS winkel in Oss.
De SNS winkel in Oss.

'Zitten op goed zichtbare plek'

Zakelijk 1.457 keer gelezen

'Een fris en modern pand in het centrum met een authentieke uitstraling'

OSS | De SNS Winkel in Oss is per 1 juli gevestigd aan de Heuvel 10. Het pand in het centrum is prachtig gerenoveerd. "We staan graag tussen de mensen", aldus franchisenemer Alwin van Erp.

De SNS Bank was jarenlang gevestigd aan de Oostwal, randje centrum. Begin 2019 besloot Van Erp op zoek te gaan naar een nieuwe wat centralere locatie. Begin mei werd het pand aan de Heuvel 10 gekocht. Na ruim een half jaar plannen maken, startte de grootschalige verbouwing in januari 2020. "Met onze bank wilden we naar hartje Osse centrum verhuizen. We staan graag in contact met de mensen en waar kan dat beter dan hier. Hier kun je terecht voor je vragen en een kopje koffie. En je kunt het natuurlijk combineren met een bezoek aan ondernemers in het centrum." Hij vervolgt: "Dit pand is qua grootte zeer geschikt, we zitten op een goed zichtbare plek, maar ook omdat aangrenzende winkels druk worden bezocht."

Authentiek
Binnen werd het pand in z'n geheel aangepakt. Ook werden onder andere de pui vervangen en zijn overal nieuwe kozijnen geplaatst. De buitenkant ziet er totaal anders uit. Toen de Trespa platen verdwenen, verscheen de oude gevel weer. Die werd waar nodig gerestaureerd en volledig gereinigd. "We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Een fris en modern pand met een authentieke uitstraling", aldus Van Erp. Ook de eerste verdieping kreeg een metamorfose. Het was niet in gebruik, maar er zijn nu twee ruime appartementen van gemaakt.

Warme uitstraling
We leven in een tijd dat steeds meer mensen online hun bankzaken regelen. Van Erp gelooft echter in een fysieke winkel in combinatie met de mogelijkheden online. "Voor financieel vertrouwelijke zaken -zoals een hypotheek of vanwege een scheiding- wil je toch een klankbord met een professioneel advies. Wij hebben hier een deskundig team dat kan helpen met al uw vragen. We heten hier iedereen van harte welkom; de particulier, de zelfstandige of vanuit het mkb."

Betrokkenheid
SNS is betrokken bij Oss en omgeving. Zo zijn ze bijvoorbeeld hoofdsponsor van de Oss City Run. "We organiseren ook regelmatig bijeenkomst voor klanten, maar ook voor niet-klanten. Over veiligheid online bijvoorbeeld. We willen onze kennis delen met een breed publiek."

Meer informatie
Bel voor meer informatie met (030) 633 30 00 of mail naar snsbank.oss@sns.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant