Logo kliknieuws.nl/oss
Letizia Rompelberg.
Letizia Rompelberg.

En toen begon de lente.... Osse verhalen uit coronatijd

  •   239 keer gelezen

We hebben een bijzondere lente meegemaakt. Iedereen zal zich deze tijd nog lang herinneren. We zaten in Oss midden in de ‘vuurlinie’ die veroorzaakt werd door het coronavirus. Muzelinck zag er een interessant project in en zocht de samenwerking met BrabantWonen. Samen ontwikkelden zij het project ‘En toen begon de lente….. Osse verhalen uit de coronatijd’. 

Muzelinck en BrabantWonen zijn benieuwd naar wat de Osse bewoners allemaal hebben meegemaakt tijdens de coronatijd. Heb je een moeilijke tijd gehad, of had corona ook wel z'n voordelen? Ben je bang geweest of zijn er ook mooie dingen gebeurd? Een bizarre tijd met veel bijzondere verhalen.

Verhalen verzamelen
Letizia Rompelberg (Hertog Zout) verzamelt deze zomer verhalen van Ossenaren uit coronatijd. Elke Ossenaar mag zijn/haar verhaal vertellen. BrabantWonen roept in het bijzonder haar huurders op om te reageren. Hoe hebben zij deze lente ervaren? Gedurende zes weken wordt er steeds een prikkelende vraag of stelling gepubliceerd in deze krant. De antwoorden op de vragen zullen bijzondere verhalen op gaan leveren. De eerst vraag luidt: Corona; vloek of zegen? Heeft corona je veel gekost? Of heeft het je ook iets gebracht? Iedereen kan meedoen door het antwoord te sturen aan Muzelinck, o.v.v. 'En toen begon de lente', Raadhuislaan 18, 5348 GM Oss. Mailen kan naar verhalen@muzelinck.nl. Aan het einde van de zomer wordt er een podcast gemaakt op basis van de verhalen en verschijnen er een aantal columns in Weekblad Regio Oss.

Meer berichten