Logo kliknieuws.nl/oss
Pascale Zegers en Gé Wagemakers.
Pascale Zegers en Gé Wagemakers. (Foto: Hans van der Poel)

Lunch- en borrelbar Pluusj gaat stoppen

  •   7936 keer gelezen

OSS | Het avontuur heeft niet lang mogen duren voor oud-wethouder Gé Wagemakers en Pascale Zegers. Op 1 november 2019 openden zij lunch- en borrelbar Pluusj aan de Kerkstraat 7 in Oss. Op woensdagmiddag deelt Wagemakers via Facebook het slechte nieuws: "Wij hebben met veel pijn in ons hart moeten besluiten om te stoppen met Pluusj."

Destijds was het een flinke carrièreswitch voor Wagemakers. Nadat hij stopte als wethouder in de gemeente Oss zocht hij een baan in de planologie. Maar, dat gaf hem niet het juiste gevoel. Uiteindelijk kwam hij dankzij een vakantie in het Spaanse Baskenland in de horeca terecht, waar hij samen met Pascale met veel plezier aan begon in het Osse centrum. Het stel heeft ook zeker van het kortstondige Pluusj avontuur genoten: "We hebben ontzettend veel plezier gehad en kijken positief terug en hopen op een goede herbestemming voor Kerkstraat 7."

Persoonlijke omstandigheden
De reden voor de sluiting zijn persoonlijke omstandigheden in deze bijzondere tijd, waardoor Pluusj niet kan worden voortgezet zoals Wagemakers en Zegers zouden willen. Wel bedanken ze iedereen voor de trouwe bezoekjes. "Wat hebben we van jullie genoten tijdens de borrels en feestjes in Pluusj", aldus het Facebook bericht.

Meer berichten