Logo kliknieuws.nl/oss
Oss, bloemen bij de plek waar vanochtend Arie den Dekker zich zelf in brand  heeft gestoken, achter het gemeentehuis.
Oss, bloemen bij de plek waar vanochtend Arie den Dekker zich zelf in brand heeft gestoken, achter het gemeentehuis. (Foto: Hans van der Poel 06 31918770)

Partijen willen onderzoek snel bespreken

  •   keer gelezen

OSS | De politieke partijen in Oss willen 'zo snel mogelijk en openbaar' de uitkomsten van het onderzoek naar de dood van Arie den Dekker in de gemeenteraad bespreken.

Dat stellen de fractievoorzitters in een gezamenlijk persbericht dat zij naar buiten brachten. Na een roerige week hebben zij gistermiddag gesproken met burgemeester Wobine Buijs over het overlijden van Den Dekker.
De fractievoorzitters: ‘We leven mee met de nabestaanden van de heer Den Dekker en wensen hen veel sterkte toe. Ook willen we onze steun betuigen aan de ambtenaren en hulpdiensten die hem wilden redden en hen daarvoor bedanken. We vinden het van groot belang dat alle feiten boven tafel komen. We hechten er veel waarde aan dat er onderzoek wordt gedaan en dat de onafhankelijkheid hiervan zorgvuldig gewaarborgd wordt. We zullen de uitkomsten hiervan zo snel mogelijk in openbaarheid in de gemeenteraad bespreken'.

Meer berichten