Logo kliknieuws.nl/oss
De Osse kermis vorig jaar.
De Osse kermis vorig jaar. (Foto: Hans van der Poel.)

Kermis in Oss én gratis kermiskrant

  •   keer gelezen

OSS | Volgende week donderdag is het zo ver: dan gaat de kermis in Oss van start. Anders dan andere jaren, maar weer boordevol vertier.

De regels zijn wat aangescherpt dit jaar in verband met corona. Het laatste nieuws hierover is te vinden op de website www.kermispark-oss.nl. Reserveren voor de kermis is vooralsnog niet van toepassing. "Indien de Veiligheidsregio’s de regels gaan verscherpen naar aanleiding van een tweede coronagolf of bij te grote drukte dan hebben wij deze mogelijkheid in ieder geval ingebouwd", aldus de organisatie.
Bezoekers worden geïnformeerd bij toegangswegen en parkeerlocatie, maar ook via sociale media over de drukte op het Kermispark. Groen betekent vrije toegang. Oranje betekent mogelijk wachttijden en rood geeft aan dat het te druk is, met het advies een andere dag of tijd te kiezen.

Kermiskrant
Ook dit jaar verschijnt er weer een speciale kermiskrant boordevol nieuwtjes, informatie én interessante kortingsbonnen. De kermiskrant zal volgende week bij Weekblad Regio Oss gratis huis-aan-huis bezorgd worden.

Meer berichten