Logo kliknieuws.nl/oss

Bomvol kermisprogramma bij 't Berghje

  •   keer gelezen

OSS | Café-zaal ’t Berghje aan de Berghemseweg in Oss heeft tijdens de kermis een uitgebreid programma samengesteld met voor ieder wat wils. Alle activiteiten vinden buiten plaats en zijn, uiteraard, coronaproof! 

Kermis 2020 Outdoor begint donderdag meteen goed met een après-ski/foute party. De DJ’s die ’t Berghje hiervoor wist te strikken zijn niet de minsten. DJ Menno (Pols) speelt een thuiswedstrijd. De Ossenaar behoort al jaren tot de top en is regelmatig genomineerd in de categorie ‘Beste party-dj van Nederland’. Witte Tjabo maakt met zijn Nederlandstalig repertoire het programma voor de donderdag compleet. Aanvang 19.00 uur. 
Vrijdag is het tijd voor een Viva la kermis party met DJ Sonny Boeijen en het jonge en veelbelovende Brabantse talent Jordy van den Boer. Aanvang 20.00 uur. 
Een dag later, op zaterdag, komen liefhebbers van het Nederlandstalige lied volop aan hun trekken. Niet minder dan acht artiesten betreden het podium tijdens We love 0412. Jeffrey Heesen, Etienne, Dennis Jones, Randy Voet, Rudy de Wit, Heidi, Rik en Gradje staan garant voor een Hollands feestje. Aanvang 20.00 uur. 
Gezellig Stappen kan op zondag met Millstreet, de allround coverband die al menig zaal heeft plat gespeeld. Aanvang 17.00 uur. 
DJ Onslow en een optreden van Pap en Pudding staan voor de maandag genoteerd. ‘Loat ze mar komme!’ is het motto die dag. Gegarandeerd dat het een feestje wordt met dit gezelschap. Aanvang 19.00 uur. 
Tot slot kermisdinsdag. Of beter gezegd Dolle Dinsdag. Want dat wordt het met muziek van DJ Atari en een optreden van zanger Jeffrey Kuipers. Als toetje een internationale travestieshow met Chatteloe, Daisy en Yorka. Aanvang 16.00 uur.  

De entree per dag bedraagt 5 euro in de voorverkoop. Als er nog kaarten zijn, kosten deze aan de kassa 10 euro. ’t Berghje houdt zich aan de coronaregels, dat betekent: anderhalve meter afstand en aan de kassa wordt naam en telefoonnummer gevraagd. Voor alle info: www.berghje.nl  

Meer berichten