Logo kliknieuws.nl/oss
EG Photography
EG Photography (Foto: Emma Groenenboom)
Advertorial

De perfecte raamdecoratie voor jouw woonkamer

  •   keer gelezen

De woonkamer is de ruimte in huis waar het meest geleefd wordt. Je kunt er heerlijk ontspannen, een feestje geven of gezellig met vrienden of familie samenzijn. Het kiezen van de juiste raambekleding speelt dan ook een belangrijke rol in deze ruimte. Zo heeft iedere raamdecoratie zijn eigen uitstraling, sfeer en functie, en kun je deze perfect matchen met jouw interieur. Laat je inspireren en bekijk de perfecte raamdecoratie op maat voor jouw woonkamer!

Nr. 1 trend: houten jaloezieën op maat
Houten jaloezieën worden veel gekozen in de woonkamer. Ze bieden dan ook veel voordelen en sfeer. Zo zorgen ze voor een natuurlijke en warme uitstraling, bieden ze de gewenste lichtinval en privacy en passen ze goed in iedere woonstijl. Of je nu een modern, bohemian of landelijk interieur hebt. Kies je voor houten jaloezieën op maat? Dan kun je deze persoonlijk naar wens samenstellen. Kies voor een gladde houtsoort of voor een houtsoort met een zichtbare nerfstructuur, je favoriete kleur en met of zonder ladderband. Opties en keuzes genoeg!

Heb je smalle ramen, grote ramen, een schuifpui of openslaande deuren? Houten jaloezieën op maat bieden voor al deze soorten ramen een oplossing. Kies voor een lamelbreedte die mooi bij het raam past. Tip: wanneer je grote brede ramen hebt, is het mooi om te kiezen voor een brede lamel. Hierdoor is de afstand tussen lamellen groter waardoor je een bredere doorkijk hebt.

Een stijlvolle look met shutters 
De stijlvolle en luxe uitstraling van shutters is een echte toegevoegde waarde voor jouw woonkamer. Deze prachtige raamdecoratie past in vrijwel elke interieurstijl en is net als houten jaloezieën volledig samen te stellen naar jouw smaak. Bepaal eenvoudig hoeveel licht je naar binnen wilt laten vallen in de woonkamer of hoeveel privacy je wilt in de avond. Heb je openslaande deuren in je woonkamer? Shutters zijn ook met een vouwrailsysteem te bestellen. Hierdoor schuif je de lamellen eenvoudig opzij wanneer je naar buiten gaat. Ideaal!

Plisségordijnen voor in de woonkamer
Kies je voor plisségordijnen in de woonkamer? Dan ben je verzekerd van voldoende privacy en lichtinval. Wanneer je kiest voor plisségordijnen met de top down bottom up functie, kun je de plissés zowel van boven als onder laten zakken of optrekken. Daarnaast kun je bij deze raamdecoratie op maat kiezen uit veel verschillende stoffen en kleuren. Hierdoor creëer je een geheel eigen stijl die perfect past bij de stijl en inrichting van jouw woonkamer. Nog een voordeel: een dupli plissé isoleert de woonkamer beter. Ideaal wanneer er veel kou of warmte vanuit je ramen komt.

Meer berichten