Afbeelding
DorpsDeal van de week

Microblading (permanente make-up) bij Derma Pura in Megen

Algemeen 940 keer gelezen

Wilt u er graag verzorgd uitzien zonder er teveel aandacht aan te besteden? Dan is permanente make-up de oplossing! Ervaar elke dag het gemak van mooie en natuurlijke make-up. Je betaalt nu maar €170,- (43% korting) voor deze DorpsDeal! 

Bij microblading worden de ‘haartjes’ met een ultra fijne naaldje in de huid gepigmenteerd. Permanente make-up lijkt qua techniek op die van een tatoeage, echter worden de pigmenten minder diep in de huid aangebracht en word een ander pigment gebruikt. Hierdoor is de pigmentatie niet blijvend. Afhankelijk van het huidtype en de behandeling blijft permanente make-up 1 – 3 jaar in de huid.

De behandeling
Overgaan tot permanente make up kan een grote en spannende stap zijn. Tijdens de behandeling bespreken we eerst uw wensen. We kijken naar de vorm van uw gezicht en bepalen welke vormen en kleur goed bij uw huidtype passen. Vervolgens tekenen wij de wenkbrauwen voor, zo kunt u beslissen of u 100% tevreden bent. Wanneer dit het geval is starten we met de behandeling. Tijdens de behandeling werk ik met een verdoving zodat u geen pijn ervaart. Voor een optimaal resultaat plannen we na 6 weken een vervolgafspraak in. Tijdens deze afspraak kijk ik of de pigmentatie goed is aangebracht in de huid en werk ik het eventueel bij.

Wanneer is microblading niet geschikt?
- Als u een vette huid of grove poriën heeft;
- Bij zwangerschap of borstvoeding;
- Bij chronische huidziekten, zoals eczeem, acne, vitiligo;
- Bij contact-allergie;
- Bij keloïd littekens;
- Bij diabetes;
- Bij gebruik van recutane crème;
- Bij plastische chirurgie, fillers of botox in afgelopen 3 maanden.

Wil je gebruik maken van deze DorpsDeal?
Koop je voucher op https://www.dorpsdeals.nl/product/microblading-permanente-make-up/

Derma Pura
Lindenstraat 19
5366 CG Megen
T: 06 236 605 03
Website: www.dermapura.nl

Openingstijden:
Op afspraak

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant