Logo kliknieuws.nl/oss

Win mooie prijzen tijdens Roulette Dagen in Osse centrum

  •   keer gelezen

‘Rien ne va plus’ zal zondag 30 augustus vaak te horen zijn in het Osse centrum. Er staat die middag namelijk een roulettetafel op het Walplein. Wil je ook meedoen aan de Roulette Dagen?

Centrummanagement Oss kijkt uit naar het nieuwe evenement in de stad, dat de vervanger is van het Living Statues Festival dat niet door kan gaan vanwege corona. “Ossenaren houden van spelletjes, daar zijn we dit jaar wel achtergekomen”, aldus evenementencoördinator Bianca Hoegée. “Je zag bijvoorbeeld tijdens de Osse Bingo Show en de online Osse Kwis dat deze evenementen erg in trek waren. Daarom vonden we het tijd voor een leuk, nieuw evenement in de stad. Met deze actie steunen de Ossenaren bovendien de Osse centrumondernemers.”

Plekje aan tafel?
Hoe je kans maakt op een plek aan de roulettetafel? Kom dan op 29 en 30 augustus naar het centrum van Oss en koop voor minstens 25 euro bij een deelnemende winkelier, te herkennen aan een deelnemersbord in de etalage. Na je aankoop krijg je een kraskaart. De kaart heeft twee mogelijkheden: ‘Hoera’ of ‘Helaas’. Op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur kunnen in totaal 1.000 mensen met een winnende kraskaart deelnemen aan het casinospel op het Walplein. Uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen en 1,5 meter afstand tussen deelnemers. Ze krijgen 8 fiches waarmee ze tijdens 1 beurt een gokje kunnen wagen. Valt het balletje op het door jou gekozen nummer? Dan wordt de prijs meteen uitgereikt. Deze cadeaubon is gedurende de hele maand september in te wisselen bij alle deelnemende winkeliers. De bon is niet inwisselbaar voor geld, deelverzilvering niet mogelijk.

Meer berichten