Joost van Summeren van de AGO-Groep.
Joost van Summeren van de AGO-Groep.

AGO-Groep zoekt altijd naar innovatieve en duurzame oplossingen

Zakelijk 993 keer gelezen

SCHAIJK | Het lijstje waar AGO-Groep Installatiebedrijven bij betrokken is, is indrukwekkend. Van enorme woning- tot utiliteitsbouwprojecten in grote delen van Nederland. Het bedrijf richt zich ook op de particulier. "We hebben voor alle projecten vakkennis in huis", aldus algemeen directeur John van Summeren.

AGO-Groep Installatiebedrijven is een totaalinstallateur van elektra, CV, dakwerkzaamheden, airco, luchtbehandeling, riolering, loodgietersinstallaties, brandbeveiliging, sanitair en technisch beheer. Met meer dan 50 jaar ervaring in de woning- en utiliteitsbouw is het een gevestigde naam in Noordoost-Brabant, maar ook in het midden en zuiden van Nederland. Van grote tot kleine projecten: de lijntjes zijn kort en er is sprake van goede communicatie. Van Summeren: "We zijn trots dat we mee mochten werken aan spraakmakende projecten. Maar we zijn er niet alleen voor de grote projecten, ook de particulier kan bij ons terecht. We hebben alle expertise in huis, waarbij kwaliteit centraal staat." Mensen kunnen rekenen op een uitstekende service. "We staan 7 dagen per week klaar voor onze klant. Problemen worden zo snel mogelijk opgelost."

Duurzaamheid
AGO-Groep zoekt altijd naar innovatieve en duurzame oplossingen. Het bedrijf was in 2012 betrokken bij de bouw van de eerste energieneutrale woningen. De daaropvolgende jaren zijn ze zich daar verder op gaan specialiseren. "Er is bij nieuwbouwwoningen, maar ook in bestaande woningen ontzettend veel mogelijk. Zie het als een maatpak. We kijken per situatie wat er kan is op het vlak van energiebesparing, efficiëntie en milieu. We zorgen voor een professioneel advies richting klant."

Airco
Erg populair in deze zomerperiode is de airco. AGO-Groep bekijkt in iedere woning of bedrijfspand wat de mogelijkheden zijn om een ruimte te koelen of in de winter te verwarmen. "Ook op het gebied van airco zijn er volop ontwikkelingen. Wij kunnen de klant adviseren en nemen vervolgens alles uit handen", aldus Joost van Summeren, inkoop-/facilitair manager.

Showroom
AGO Badkamers & Tegels is de badkamerspecialist voor de complete badkamer. Tijdens de coronacrisis is de showroom aan het Industriepark 11 A/B in Schaijk gerestyled. In het pand staan diverse badkamers, zodat mensen inspiratie op kunnen doen. "Als ze voor ons kiezen, dan ontzorgen wij de klanten. Wij regelen alles van A tot Z. Binnen twee à drie weken na aanvang van de werkzaamheden kun je al van je nieuwe badkamer genieten. En waar nodig, zorgen wij voor een mobiele badkamer."
Meer informatie via telefoonnummer (0486) 41 44 00. Kijk ook op de website www.ago-groep.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant