Blauw Geel’38/Jumbo wint zonder goed te voetballen van TOP

Voetbal 811 keer gelezen

VEGHEL – De aanwezige scout van FC Lisse (zaterdag bekertegenstander KNVB beker) zal er niet veel van opgestoken hebben zaterdagavond in het oefenduel met SV TOP. Daarvoor was de wedstrijd te vlak. De ruststand was 1-0 door Koen van der Zanden, na rust bouwden Niels Wouters en Ben van den Nieuwenhof de score uit naar de 3-0 eindstand.

Al bijna vanaf de aftrap konden de Veghelse handen de lucht in. Koen van der Zanden gaf het laatste tikje in de ontstane scrimmage voor het doel van Just van de Vondervoort die in de eerste helft het Osse doel verdedigde. Blauw Geel’38 bleef sterker al kreeg Paul van der Vlist een aardige mogelijkheid. Veel wissels in de tweede helft waar Brian Vialle onder de Osse lat plaats nam. De wedstrijd werd er niet fraaier op waar TOP het initiatief overnam van de thuisclub. Juist op dat moment viel de score aan de andere kant. Een knoert van een fout achterin gaf Niels Wouters de gelegenheid om de score op te voeren naar 2-0. In de slotfase bepaalde Ben van den Nieuwenhof de eindstand op 3-0. Zaterdag spelen de Veghelaren het bekerduel om de KNVB beker uit naar FC Lisse.