Afbeelding
Advertorial

Wordt weer verliefd op je eigen huis

Algemeen 404 keer gelezen

Het jaar gaat snel. Met nog maar vier maanden te gaan in 2020 kijken we alweer uit naar de trends van 2021. Ondanks corona blijven de huizenprijzen stijgen en dat is voor veel mensen een reden om hun eigen huis een extra opfrisbeurt te geven. Met een kleine investering kan je weer verliefd worden op je eigen huis en dat is onbetaalbaar. Wij gaan in op de twee trends die jou woonplezier een boost kunnen geven.

1: Isoleren
Geld uitgeven om geld te besparen. Dat werkt zo met zonnepanelen, met een elektrische auto of met een waterpomp. Veel mensen weten echter niet een veel kleinere investering een veel sneller rendement kan genereren: tochtstrippen. Wist jij dat je met tochtstrippen in je huis (gemiddeld huis: twee onder 1 kap): tot wel 80 kuub gas kan besparen in de winter? Je praat dan over zo’n €57,- aan gas wat je per jaar kan besparen. Dat voor een investering die voor al je ramen en deuren in je huis hooguit €100 zal kosten. Binnen twee jaar terugverdiend dus!! Zo wordt geld uitgeven nog eens leuk.

2: Zwart deurbeslag
Zwarte deurkrukken raken nooit uit de mode. Het is daarom niet alleen een trend voor 2021, maar eigenlijk voor de komende jaren. Je wordt het simpelweg niet zat. Eens per maand een doekje eroverheen en die matte uitstraling past bij iedere deur. Of je nou een witte, zwarte of grijze deur hebt: zwart vloekt nooit. In diverse prijsklassen verkrijgbaar, maar je hebt al een set deurkrukken vanaf €46,-.

Wegens de lancering van DeurbeslagGigant mogen wij van Kliknieuws regio Oss alleen deze week 10% korting geven op het gehele assortiment. De korting geldt tot en met 31-08-2020 en kan worden verzilverd door bij het afrekenen “kliknieuws” te vermelden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant