Unieke Obstacle Run
Unieke Obstacle Run

Ruim 500 deelnemers trotseren obstakels tijdens Unieke Obstacle Run

  •   keer gelezen

OSS | De Unieke Obstacle Run vond vandaag plaats bij de Geffense Plas in Oss. Alle deelnemers konden op hun eigen tempo en onder begeleiding het parcours afleggen. Wethouder Kees van Geffen verzorgde het eerste startschot.

De deelnemers startten vanaf het strand van de Geffense Plas. Vanaf daar ging de 3,5 kilometer lange run verder het terrein op. Onderweg werden de deelnemers uitgedaagd om de obstakels te bedwingen. Zo moest er geklommen, gerend en gesprongen worden om uiteindelijk over de finishstreep te komen. De hindernissen waren zo vormgegeven dat deze begaanbaar waren voor deelnemers met diverse type beperkingen. De deelnemers waren afkomstig vanuit het speciaal onderwijs en van woon- en zorggroepen uit Oss en Uden. Ze startten in kleine groepjes verspreid over de hele dag, zodat er te allen tijde anderhalve meter afstand gehouden kon worden.
Deze Unieke Obstacle Run is een initiatief van het Sport Expertise Centrum in samenwerking met Uniek Sporten en is mogelijk gemaakt door BrabantSport en de gemeente Oss. Studenten van De Leijgraaf Sport en Gezondheid hielpen mee tijdens het evenement.

Meer berichten