Logo kliknieuws.nl/oss
Ossenaar in finale van ONK Poker.
Ossenaar in finale van ONK Poker.

Oss opnieuw onderdeel van Open NK Poker

  •   keer gelezen

OSS | Het Open Nederlands Kampioenschap Poker houdt op dinsdag 29 september een online voorronde voor de inwoners van Oss en omgeving. Verspreid over het land worden er in totaal 200 voorrondes gespeeld met als ultieme doel het halen van de landelijke finale.

De winnaar van de online voorronde krijgt de titel ‘Online Pokerkampioen van Oss 20/21’ die gepaard gaat met een trofee. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de halve finales van het ONK Poker. Daar strijden pokerliefhebbers uit het hele land voor een plaats in de landelijke finale. Niet alleen de winnaar maakt kans op een plek in de volgende ronde. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald hoeveel deelnemers zich kwalificeren voor de halve finales en krijgt ook een bepaald percentage de kans om door te breken via online kwartfinales.

Live
Zowel de halve finales als de finale van het ONK Poker zullen in de zomer van 2021 live gespeeld worden aan echte pokertafels. De winnaar van de finale zal worden gekroond tot ‘Pokerkampioen van Nederland 20/21’ en laat daarmee naar verwachting ruim 20.000 deelnemers achter zich. Je weet nooit waar een goede prestatie in de finale toe kan leiden. In het verleden zijn meerdere amateur pokerspelers benaderd voor sponsordeals. Zo werd Ruurd Nauta in 2017 gesponsord lid van Team ONK Poker waardoor hij de kans kreeg mooie (inter)nationale pokertoernooien te spelen. In zijn eerste jaar als gesponsorde pokerspeler won Ruurd al meer dan 30.000 euro.

Inschrijven
Iedereen die mee wil doen kan zich via de website www.onkpoker.nl inschrijven. Het kost iedere deelnemer 7,50 euro om mee te doen. “Door mee te doen krijgen zij niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel”, zegt Mathijs Jonkers, organisator van het ONK Poker. “Met name voor beginnende spelers zijn de online voorrondes de meest laagdrempelige manier om kennis te maken met het spel en met andere pokerspelers”. De online voorronde van Oss begint om 19.30 uur.

Meer berichten