Wijkcentrum Schadewijk

Stichting Rechtswinkel Oss heropent fysieke spreekuren

  •   keer gelezen

OSS | Na een aantal maanden telefonische spreekuren was het onlangs eindelijk zo ver. Stichting Rechtswinkel Oss opende weer voor het eerst sinds maart hun deuren in Wijkcentrum Schadewijk in Oss voor een fysiek spreekuur. Uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.

Bij Stichting Rechtswinkel Oss kunnen mensen inmiddels alweer meer dan 10 jaar terecht met al uw juridische vraagstukken. Vragen over huurrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht of een ander rechtsgebied? De medewerkers helpen u hierbij. In verband met de uitbraak van COVID-19 was het noodzaak om de fysieke spreekuren bij Rechtswinkel Oss te staken. Sinds maart worden daarom de fysieke spreekuren vervangen door telefonische spreekuren. De medewerkers luisteren naar uw verhaal en verstrekken naar aanleiding van het telefonisch gesprek kosteloos juridisch advies. Inmiddels is het mogelijk om op afspraak een bezoek te brengen aan de rechtswinkel.
Op de website www.rechtswinkeloss.nl/afspraakformulier kan een afspraak worden gemaakt. De spreekuren op maandagen en donderdagen zullen voorlopig telefonisch blijven. Ook hiervoor kunt u op de site een afspraak maken.

Meer berichten