(Foto: Gabor Heeres, Foto Mallo)
(Foto: Gabor Heeres, Foto Mallo)

Albert Heijn en Fine Food in De Ruwert gaan uitbreiden

Algemeen 3.984 keer gelezen

OSS | De eigenaar van winkelcentrum De Ruwert, De Hoge Dennen, onderzoekt al sinds 2010 de mogelijkheden om het winkelcentrum toekomstbestendig te maken. Naast de interne aanpassingen en verplaatsing van winkelfuncties willen de Albert Heijn en restaurant Fine Food uitbreiden.

De Albert Heijn wil zo'n 500 vierkante meter uitbreiden, bij Fine Food gaat het om ongeveer 60m2. De gemeente Oss gaat twee stroken grond verkopen aan De Hoge Dennen.

Toegangen verbeteren
Naast de beoogde uitbreidingen wil de eigenaar de toegangen tot het winkelcentrum verbeteren. Verder komen in het gebied een wijkcentrum (wij(k)huis De Haard en een nieuw gezondheidscentrum. De gehele openbare ruimte in het gebied wordt opnieuw ingericht door de gemeente Oss. De vrijkomende ruimte tussen winkelcentrum De Ruwert en de Sterrebos wordt ingericht ten behoeve van parkeren voor het nieuwe gezondheidscentrum en het winkelcentrum. De bevoorrading van de Nettorama verbetert.

Werkzaamheden
In het tweede kwartaal van 2021 start de uitbreiding van het winkelcentrum. In het vierde kwartaal is het project afgerond.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant