Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Staand (van links naar rechts): Hans van den Berg, Jeroen van Antwerpen, Annette van Grinsven - van Hoogstraten en Hans van Orsouw Knielend: Kathleen van der Loop en Mark van den Hurk</p>

Staand (van links naar rechts): Hans van den Berg, Jeroen van Antwerpen, Annette van Grinsven - van Hoogstraten en Hans van Orsouw Knielend: Kathleen van der Loop en Mark van den Hurk

(Foto: )

Uitreiking Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid

  •   keer gelezen

OSS | De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Reddingsbrigade Oss vond woensdagavond plaats. Er was een bijzonder moment toen zes leden de Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid kregen: Kathleen van der Loop, Hans van Orsouw, Annette van Grinsven – van Hoogstraten, Mark van den Hurk, Jeroen van Antwerpen en Hans van den Berg.

“Deze medaille waardeert, mede namens Zijne Majesteit de Koning, maar zeker ook voor ons als Reddingsbrigade Oss de inzet die deze zes vrijwilligers voor onze vereniging hebben en wij zijn trots dat wij deze medaille kunnen en mogen uitreiken.
De voor te dragen vrijwilligers zijn reeds lange tijd op verschillende plekken binnen onze vereniging actief en met name binnen onze tak Waterhulpverlening en onze tak zwemmen. Binnen Waterhulpverlening vallen alle onderdelen die betrekking hebben op het verlenen van hulp op en om het buitenwater. Hierbij kan gedacht worden aan de bewaking van het recreatiegebied De Geffense Plas, maar ook aan allerlei evenementen die op en om het water georganiseerd worden, zoals de MaasdijkMarathon, de intocht van de Sint, en ook activiteiten voor andere brigades. De tak zwemmen is verantwoordelijk voor het organiseren van de zwemlessen voor het ZwemABC, voor de diploma’s uit de lijn van Reddingsbrigades Nederland en de opleiding tot instructeur”, aldus de Reddingsbrigade.

Meer berichten