update

O.S.S.’20 door knappe overwinning naar hoofdtoernooi TOTO KNVB Beker

Sport 2.281 keer gelezen

HAARLEM | O.S.S.’20 heeft zich net als vorig seizoen geplaatst voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. Nadat in de eerste voorronde de amateurs van Ajax werden verslagen, wonnen de Ossenaren woensdagavond bij Koninklijke HFC. Na een zwaarbevochten 0-1 winst is VV Katwijk de volgende opponent van de mannen van trainer Bertran Kreekels.

Na tien minuten openden de gasten de score. Bram Eltink brak door op links en bediende Jos Peltzer: 0-1. Het spel golfde daarna heen en weer, met de beste kansen voor de Ossenaren. In de ruststand kwam geen verandering meer. In de tweede helft kwam de thuisploeg opzetten. Dat leidde regelmatig tot veel gevaar, maar met een flink portie geluk bleef O.S.S.’20 de voorsprong vasthouden. Een erg knappe prestatie van de Osse ploeg, die zich dus opnieuw plaatst voor het hoofdtoernooi.
Het is ook goed voor het vertrouwen van de Derdedivisionist, na de laatste twee competitiewedstrijden tegen OFC en ADO’20 die werden verloren. Komende zondag komt UNA naar De Rusheuvel.

Koninklijke HFC - O.S.S.'20. (Foto: Jeroen Engelen)