Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Theater De Lievekamp.</p>

Theater De Lievekamp.

Gemeente Oss heeft er nieuw fonds voor amateurkunst bij

  •   keer gelezen

OSS | De gemeente Oss heeft er een nieuw fonds voor amateurkunst bij. Voor een vernieuwend project of idee is maximaal 2.500 euro beschikbaar. Belangrijke voorwaarde is samenwerking met een professionele culturele organisatie uit Oss. 

De gemeente Oss wil vernieuwing van de amateurkunst. Om dat te stimuleren is er voor de komende drie jaar het Fonds Amateurkunst Oss. In dat fonds zit een bedrag van 90.000 euro voor subsidies in de amateurkunst. Voorwaarde om subsidie te krijgen, is samenwerking met één van de vijf grote professionele culturele organisaties in de gemeente Oss: theater De Lievekamp, Muzelinck, Bilbiotheek en stadsarchief, cultuurpodium de Groene Engel en Museum Jan Cunen. Het idee daarachter is dat het project én de culturele organisatie er allebei belang bij hebben om interessante projecten te ondersteunen.

Hoe kun je meedoen?
Heb je een idee en wil je een aanvraag indienen? Schrijf je dan in via cultuurfonds@oss.nl voor een online informatiebijeenkomst op maandag november 19.30 uur, dinsdag 3 november 16.00 uur en woensdag 4 november 11.00 uur. Daar krijg je informatie over het fonds en over het aanvragen van een subsidie.

Meer berichten