Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Macharen. (Foto: Francien Hoefnagels)</p>

Macharen. (Foto: Francien Hoefnagels)

Machurse Kwis gaat door: 'Minder vragen en minder pittig'

  •   keer gelezen

MACHAREN | Veel activiteiten worden vanwege het coronavirus afgelast. Ook de organisatie van de Machurse Kwis worstelde over het doorgaan. Uiteindelijk is besloten om de kwis wel te organiseren, maar dan voor kleine groepen.

Op zaterdag 16 januari vanaf 19.00 uur nemen teams het tegen elkaar op. "Minder vragen en minder pittig, geen buitenopdracht en geen opdrachten in het gemeenschapshuis. Zo houden we het zo veilig mogelijk. Het wordt geen kwis met zo groot mogelijke teams, maar een soort familiekwis, die je bijvoorbeeld met je eigen kinderen kunt spelen", aldus de organisatie. De vragen komen per mail in drie tijdsblokken naar de deelnemers toe. De winnaar wordt op dezelfde avond bekendgemaakt, waarbij de organisatie zoekt naar een ludieke prijsuitreiking. Er komt geen losse feestavond in De Bongerd. Het winnende team krijgt een dinerbon.

Aanmelden
Wil je meedoen aan deze kwis? Schrijf je dan voor 1 november in via info@machursekwis.nl. Hierbij mag je een teamnaam bedenken en doorgeven, maar hoeft niet per se. Er wordt aan teams geen inschrijfgeld gevraagd.

Meer berichten