Logo kliknieuws.nl/oss
Een onderdeel van de Heksje Route.
Een onderdeel van de Heksje Route.
update

Idee voor Heksje Route in Geffense Bosjes met natuurlijke speelelementen

  •   keer gelezen

OSS/GEFFEN | De Geffense Bosjes is een mooie plek om te wandelen. Omwonenden gaan samen met wijkraad Ruwaard het bos uitdagender maken voor kinderen. “De Heksje Route is nog ‘in de maak’! We nodigen u uit om met ons mee te denken, om ideeën te delen, misschien wilt u zelfs onze werkgroep versterken of wilt u de handen uit de mouwen steken als we de speelelementen gaan plaatsen”, aldus de bewoners en de wijkraad Ruwaard. 

Ideeën voor natuurlijk speelelementen -die nog geplaatst moeten worden- kunnen mensen mailen naar Heksjeroute@gmail.nl. “Een takkenhut bouwen, je evenwicht bewaren op boomstammen, over spannende paadjes rennen of darten met dennenappels. Welk kind wil dat niet?”, aldus de initiatiefnemers van de Heksje Route. Het wordt in de toekomst een route met natuurlijke speelelementen en leuke weetjes en spelletjes die mensen kunnen lezen na het scannen van QR-codes. Sinds vandaag tot zondag 25 oktober kunnen geïnteresseerden alvast een kijkje nemen op de Heksje Route. De route is gemarkeerd door rood-witte linten aan de bomen en zijn er voorbeelden van speelelementen en QR-codes. Er is een korte en iets langere route van maximaal 1,5 kilometer.
Er zijn twee ingangen voor de routes, namelijk bij het Gielekespad (parkeerterrein Geffense Plas) en bij het begin van de Galgesteeg, waar het fietspad vanaf de Cereslaan het bos in gaat.
Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/Heksje-Route-Geffensebosjes

Meer berichten