Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Anjali Ashram aan de Osseweg 37 in Berghem </p>

Anjali Ashram aan de Osseweg 37 in Berghem

'Blijdschap en levensvreugde maakt mensen sterk'

  •   keer gelezen

BERGHEM | Het is op zaterdag 24 oktober om 10.00 en 19.00 uur weer zover. Vanuit de International Vedanta Society (IVS) wordt het Hindoestaanse festival Durga Puja gevierd. Het is het feest van het goede dat het kwaad overwint. Dit wordt gevierd in de Anjali Ashram aan de Osseweg 37 in Berghem.

Anjali Ma van de Anjali Ashram: "Durga Puja is een zeer oude traditie in India, waar ze honderden verschillende goden en godinnen vereren. Deze hebben allemaal verschillende symbolische krachten die we in ons zelf kunnen terugvinden. De godin Durga is de godin die het destructieve vernietigt en de heelheid weer laat stralen. Een heel belangrijk thema want velen worden door angst overgenomen in deze tijden. Maar angst maakt een mens zwak, terwijl blijdschap en levensvreugde ons sterk maakt. Daarom hebben we als organisatie gekozen deze viering in deze tijden toch door te laten gaan. Maar wel in kleinere groepjes zodat aan de richtlijnen voldaan kan worden.”

Meer informatie
Om voldoende plaatsen te kunnen bieden, heeft de organisatie zaterdag 24 oktober twee aansluitmomenten en is het online te volgen via Skype. Aanmelden is verplicht vanwege het beperkte aantal plaatsen. Kijk voor meer info over IVS en de aankomende viering op de website www.ivs-vedanta.nl. Neem voor meer informatie contact op met Anjali Ma: (0412) 48 69 37 of ivsnederland@gmail.com.

Meer berichten