Logo kliknieuws.nl/oss
Mell & Vintage Future naar Muze Misse 2021
Mell & Vintage Future naar Muze Misse 2021

Mell & Vintage Future naar Muze Misse 2021

  •   keer gelezen

OSS | De organisatie van Muze Misse heeft opnieuw een naam toegevoegd aan de line-up. Zaterdag 3 juli staat Mell & Vintage Future namelijk op het hoofdpodium van het Osse festival. 

Mell & Vintage Future deelt op zaterdag 3 juli het hoofdpodium met The Pilgrims. Deze band scoorde in de jaren ‘90 een grote hit met ‘White Men’, verkocht honderdduizenden platen en was een geliefde act op Europese festivals. Nu is de band terug in een live bezetting met nog steeds hun opzwepende rockmuziek en de rauwe stem van zanger en gitarist Reniet Vrieze.

Camilla Blue
Ook Camilla Blue betreedt op de eerst festivaldag van Muze Misse weekend het hoofdpodium. Samen met haar band speelt ze autobiografische liedjes die zweven tussen licht en duisternis. Geïnspireerd door grootheden als Leonard Cohen, David Bowie, Beth Hart en Nina Simone creëert Camilla Blue met elk lied een eigen wereld.

Line-up
Hiermee is de line-up van de zaterdag nog niet compleet. De organisatie maakt binnenkort meer namen bekend. Ook voor de zondag die nu al goed gevuld is  met optredens van Danny Vera, MY BABY, Kraak & Smaak, Samantha Steenwijk, Tim Akkerman & The Ivy League en Barrelhouse.

Kijk voor de kaartverkoop op www.muzemisse.nl

Meer berichten