Logo kliknieuws.nl/oss
DorpsDeal Weekend Topper

The Temple Challenge is een geweldig avontuur voor jong en oud!

  •   keer gelezen

Ga jij de uitdaging aan? Vorm teams en neem het tegen elkaar op in dé tempel die letterlijk tot leven komt! In een reeks aaneengesloten speelkamers bepaalt je creativiteit, behendigheid en samenwerkingsvermogen of jouw team het winnende team zal zijn. Je betaalt nu maar €15,- (25% korting) voor deze DorpsDeal om mee te kunnen doen aan The Temple Challenge. 

The Temple Challenge is een uitdaging voor jong en oud waarbij het de bedoeling is om in teams van twee zoveel mogelijk punten te behalen. Met de juiste spirit los je samen de verschillende uitdagingen op in de 12 kamers die de tempel rijk is. De spellen doen een beroep op je behendigheid, creativiteit en uiteraard jullie samenwerkingsvermogen.

Door de opzet van De Temple Challenge kan je hier ook met kleine groepen terecht! Daarnaast is The Temple Challenge ook erg leuk voor het vieren van een kinderfeestje! Met de bereikbaarheid zit het trouwens ook wel goed, parkeren kan gratis voor de deur.

Wil je gebruik maken van deze DorpsDeal?
Deze vouchers zijn alleen geldig op zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 19.00 uur, op basis van de beschikbaarheid.
Koop je vouchers op https://www.dorpsdeals.nl/product/ga-jij-de-uitdaging-aan-laat-je-hersenen-kraken-en-ontsnap-uit-the-temple-challenge/

The Temple Challenge 
Laar 24, 5388 HL Nistelrode
reserveringen@templechallenge.nl
Website: www.templechallenge.nl
Facebook: @TempleChallengeNistelrode

Openingstijden op afspraak.

Meer berichten