Remco Veldhuis. (Foto: Leo Veger)
Remco Veldhuis. (Foto: Leo Veger)

Remco Veldhuis met solovoorstelling te zien in De Lievekamp

Algemeen 222 keer gelezen

OSS | Ondanks de beperkende maatregelen blijft theater De Lievekamp kijken naar de mogelijkheden. Eerder werd het duo Rob en Emiel al bijgeboekt en nu is het de beurt aan Remco Veldhuis. Hij treedt op om 19.15 en 21.00 uur.

De cabaretier van het duo Veldhuis & Kemper is op vrijdag 6 november in het theater te zien met zijn solovoorstelling ‘Lang verhaal (nog) kort(er)’. De hele, maar dan ook echt de gehele bijbel wordt tijdens deze voorstelling behandeld; door de ogen van een ongelovige cabaretier. Luchtig, informatief, komisch en met een stevige persoonlijke ondertoon. 

Maatregelen omtrent het coronavirus
Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus worden er per voorstelling maximaal 30 bezoekers toegelaten. Bezoekers dienen op anderhalve meter afstand van elkaar plaats te nemen in de zaal. Alleen bezoekers die uit een gezamenlijk huishouden afkomstig zijn, mogen met zijn tweeën naast elkaar zitten. Verder heeft De Lievekamp een groot aantal maatregelen getroffen in lijn met het landelijke brancheprotocol van de VSCD. Eén van deze maatregelen is het dringende advies een mondkapje te dragen bij binnenkomst in het theater. Zittend op de stoel mag het mondkapje worden afgezet. Alle overige praktische maatregelen zijn te vinden op de website van het theater.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor de voorstellingen van Remco Veldhuis op vrijdag 6 november, aanvang om 19.15 en 21.00 uur in de Rabo Zaal van De Lievekamp, zijn vanaf 19,50 euro (exclusief 1,25 euro ticketfee) te koop via www.lievekamp.nl. Bestellen via de Theaterkassa is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant