Logo kliknieuws.nl/oss
Speelgoedoutlet Oss.
Speelgoedoutlet Oss.

Speelgoedoutlet Oss op A-locatie: ‘Erg tevreden dat we hier zitten’

  •   keer gelezen

OSS | Speelgoedoutlet Oss opende afgelopen maandag de deuren aan de Heuvel 16-18 in het centrum. Daar zat voorheen CoolCat, maar die sloot vorig jaar de deuren. De speelgoedzaak was de afgelopen jaren gevestigd in het voormalige V&D-pand.

Het pand waar vroeger de V&D zat, gaat in de toekomst naar de vlakte. Het Walkwartier moet met 135 appartementen, retail en horeca (ca 2500 m2) en het UIThuis (4200 m2) het Osse centrum een enorme impuls gaan geven. Speelgoedoutlet zat goed op die plek, maar koos alvast voor een verhuizing. Ze wilden graag in het centrum van Oss blijven en er werden een aantal panden bekeken.

A-locatie
De Heuvel 16-18 had de voorkeur en er werd uiteindelijk een akkoord gesloten met de pandeigenaar. "We zitten hier op een A-locatie waar veel winkelend publiek voorbij komt. Een veel betere plek dan voorheen, waar we toch wat aan de rand van het centrum zaten. We denken dat we hier flink wat nieuwe klanten kunnen verwelkomen. Qua grootte zijn we er ook niet op achteruit gegaan. Alles staat nu wat netter bij elkaar, het is hier fijn winkelen."

Voldaan
Na een aantal weken van voorbereiden vond afgelopen weekend de verhuizing plaats. Zaterdag en zondag werden alle producten naar het nieuwe pand gebracht. "We waren toen alles achter de rug was moe, maar voldaan. We zijn erg tevreden dat we hier nu zitten, maar de laatste puntjes moeten nog wel op de i worden gezet."

Aanbod
Speelgoedoutlet Oss heeft een zeer uitgebreid assortiment. Van spellen, puzzels, LEGO tot knuffels. Zeker de moeite waard om eens binnen te lopen met het oog op de komende feestdagen. "Het is voor ons eigenlijk iedere dag Sinterklaas. We krijgen telkens dozen binnen met allerlei mooie producten. Ons speelgoed is er voor iedereen. Voor kinderen natuurlijk, maar ook komen er vaak verzamelaars naar de zaak. Vanuit het hele land weten ze Speelgoedoutlet Oss te vinden."

Aanbiedingen
Wat klanten ook erg belangrijk vinden, is de prijs. "Wij hebben heel vaak spectaculaire aanbiedingen, maar er is ook speelgoed met een 'normale prijs."
Toekomst
Met de verhuizing naar de Heuvel kijkt Speelgoedoutlet Oss met vertrouwen naar de toekomst. "Veel mensen kopen via internet, maar daar krijgen ze vaak spijt van. Het product is dan niet naar wens of bijvoorbeeld niet goed qua kwaliteit. Onder andere speelgoed bijvoorbeeld moet je zien en voelen. En in de winkel krijg je bovendien een professioneel advies."

Openingstijden
De zaak gaat maandag open van 13.00 tot 17.30 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur, donderdag tot 20.00 uur en zaterdag (en koopzondag) van 9.30 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina van Speelgoedoutlet Oss.

'Speelgoed moet je zien en voelen, hier krijg je ook een professioneel advies'

Meer berichten