Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Gemeentehuis van Oss.</p>

Gemeentehuis van Oss.

Videoboodschap aan 7000 ondernemers in gemeente Oss

  •   keer gelezen

Het is vrijdag 20 november de ‘Dag van de Ondernemer 2020’. Deze dag is onderdeel van de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief om ondernemerschap te promoten. Vier studenten Bedrijfskunde van de HAN University of Applied Sciences geven samen met de gemeente invulling aan de Dag van de Ondernemer 2020 in Oss.

In een videoboodschap spreekt Oss waardering uit voor de 7000 ondernemers in de gemeente. Burgemeester Buijs-Glaudemans, wethouder Frank den Brok en de accountmanagers Economische Zaken bedanken alle Osse ondernemers voor hun ondernemerschap en voor hun kracht, moed, creativiteit en doorzettingsvermogen ook in deze onzekere tijd. In de video komen ook ondernemers en bedrijven in beeld. De studenten maken de waardering voor bedrijven ook letterlijk zichtbaar in Oss en plaatsen posters langs invalswegen met een dankwoord aan ondernemers.

Dank en waardering
HAN-studenten Mitchell Beck, Felix van den Bosch, Thijs Oostdam en Lodewijk van Heumen: “De gemeente wil haar ondernemers graag bedanken en een hart onder de riem steken op de Dag van de Ondernemer. Vanwege corona kozen wij voor een videoboodschap. Zo hopen wij zo veel mogelijk ondernemers te bereiken, in de stad, kernen en het buitengebied. Want zij zijn van ongekende waarde voor de gemeente en verdienen het om in het zonnetje te worden gezet!” De gemeente verspreidt op 20 november de videoboodschap via haar social media-kanalen.

Meer berichten