Logo kliknieuws.nl/oss
AED geplaatst bij woning Wagenaarstraat
AED geplaatst bij woning Wagenaarstraat

AED geplaatst bij woning Wagenaarstraat

  •   keer gelezen

OSS | Een AED is zaterdag geplaatst op de buitenmuur van een woning aan de Wagenaarstraat 146 in Oss. Een groep bewoners heeft de laatste tijd voldoende financiële middelen ingezameld. “We willen iedereen die een bijdrage heeft gedaan van harte bedanken”, aldus een van de initiatiefnemers.

Stichting Hart voor Oss heeft als doel om de gemeente Oss ‘hartveilig’ te maken. Dat betekent dat er voldoende AED’s zijn zodat er in geval van een reanimatie overal in Oss binnen 6 minuten een AED aanwezig is. Deze worden bediend door burgerhulpverleners die opgeroepen worden via HartslagNu.

Ook in uw wijk?
Er zijn op veel locaties in Oss nog AED’s nodig. Heeft u in uw wijk geen AED en zou u een actie op willen starten of denkt u op een goede locatie te wonen en zou u een AED aan uw pand of woning willen plaatsen? Neem dan contact op met info@hartvooross.com. In het bezit van een geldig reanimatie- en AED-certificaat? Meld u dan aan als burgerhulpverlener op Hartslagnu.nl. Kijk ook eens op de website www.hartvooross.com.

Meer berichten