Candy Dulfer. (Foto: Carin Verbruggen)
Candy Dulfer. (Foto: Carin Verbruggen)

Soul Music Weekend met diverse optredens, concert Candy Dulfer naar mei 2021

Algemeen 209 keer gelezen

OSS | Groene Engel presenteert vrijdag 11 en zaterdag 12 december een Soul Music Weekend met zangeres Sarah-Jane en indie R&B-act Secret Rendezvous. De entree bedraagt 10 euro, zodat het laagdrempelig is om een keer een exclusief concert met 30 bezoekers mee te kunnen maken. Kaartverkoop viawww.groene-engel.nl

Lady of Soul Sarah-Jane is bekend van The Voice of Holland, North Sea Jazz en optredens met onder andere Erykah Badu, Glennis Grace en Ronnie Flex. Samen met haar band zorgt ze voor muzikaal vuurwerk. Muziekprogrammeur Marjolein Kooijman: "Ik zag Sarah-Jane vorig jaar op een festival en ze zette de zaal compleet op z'n kop. Ze zingt zo ontzettend goed en het speelplezier met haar band was voelbaar in elke vezel.” Bij de Blind Auditions van The Voice makte Sarah-Jane indruk met een song van Prince, een mooi bruggetje naar Candy Dulfer die eigenlijk vrijdag 11 december in Oss zou optreden. Dat concert is verplaatst naar 21 mei 2021.

Secret Rendezvous
Op 12 december is het podium voor Secret Rendezvous. Met hun 'indie R&B' stal het muziekduo al eerder de show als support-act van Bo Saris. Nu komen zij terug voor een eigen headlineshow met de complete band. Vorige week kwam hun single ‘Back In The Day' uit op een release van Boogie Angst, hetzelfde label als Kraak & Smaak.
Sfeervol
Sinds een paar weken is het cultuurpodium weer open voor 30 bezoekers. "Het was weer even kijken hoe dat zou voelen, maar zelfs met de bar dicht is het verbazingwekkend leuk en sfeervol”, aldus Kooijman. "Bij de Popronde Pre-party hadden zowel publiek als de artiesten een glimlach op het gezicht en sommige mensen waren ontroerd. Omdat het seated is merk je dat de aandacht mooi aanwezig is, dat maakt dat de muziek extra goed overkomt. Iedereen is zo blij dat ze er even uit zijn en men geniet met volle aandacht. Daar doen we het voor. Daarnaast houden we ons strikt aan de regels, want op die manier kunnen we eerder weer met meer mensen én een drankje van cultuur genieten.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant