Mick Stender.
Mick Stender.

Mick Stender twee dagen op podium van Muze Misse

Algemeen 458 keer gelezen

HEESCH/OSS | Mick Stender weet het zeker: hij is het nieuwe rock ’n Roll symbool van de 21e eeuw. Dat hij hard op weg is die ambitie waar te maken, wil de Heeschenaar dit jaar bewijzen op Muze Misse. 

De 23-jarige muzikant is geïnspireerd door artiesten als Elvis Presley, Johnny Cash en Brad Paisley, maar zingt zijn eigen songs. Zijn vijfkoppige formatie neemt je mee terug in de tijd met hun eigen, frisse stijl rock ‘n Roll en Americana. De vorige editie van het Osse festival kregen Mick en zijn mannen ook al de voetjes van het gras. Dit jaar staat hij beide festivaldagen op de bühne. Zaterdag 3 juli host hij namelijk Muze Misse en zal hij als presentator onder andere DI-RECT, The Pilgrims, Mell & Vintage Future, Penelope en Camilla Blue verwelkomen op het podium. Zondag 4 juli speelt hij in het Jan Cunenpark zijn eigen Americana sound.

Kaartverkoop
Weekend- en dagkaarten voor Muze Misse en speciale tickets met korting voor tieners en kids zijn verkrijgbaar via www.muzemisse.nl, Ticketmaster en in Oss bij Primera Van de Braak en CD Kiosk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant