Laura Ross achterin de auto bij presentatrice Geraldine Kemper bij The voice of Holland.
Laura Ross achterin de auto bij presentatrice Geraldine Kemper bij The voice of Holland.

Laura Ross naar de battles van The voice of Holland

Algemeen 1.730 keer gelezen

OSS | De Osse Laura Roskam (29)--artiestennaam: Laura Ross--deed op vrijdagavond mee aan de blind auditions van The Voice of Holland. Na het zingen van het nummer Hou me vast van Volumia zal zij in de volgende ronde battelen in het team van Jan Smit. 

Geraldine Kemper, the backstage reporter, kwam persoonlijk in Oss langs om Laura op te halen. In de typische The Voice of Holland auto vertelt ze dat ze normaal zo’n drie keer per weekend optreedt, maar dat gaat uiteraard niet met corona. Daarom kan ze wel een steuntje in de rug gebruiken. Met dit avontuur wil ze zichzelf dan ook graag beter ontwikkelen. 

‘Heel veel potentie’
Het leek even alsof het snel afgelopen zou zijn voor Laura, maar tijdens de allerlaatste uithaal van het nummer draait Jan Smit voor haar ‘hele mooie stem’. “Je begon wat twijfelachtig, maar dat heb je daarna goed hersteld”, vindt haar nieuwe coach. “Ik heb voor je gedrukt omdat ik hoor dat jij heel veel potentie hebt, dus ik ben heel blij dat zij (de andere coaches) niet gedrukt hebben, want wij gaan er samen iets moois van maken.”
Na wat typische Ali B grapjes, geeft hij Laura nog een tip mee over het Nederlandse lied. Dit mag namelijk ‘niet te schoon zijn’. Iets waar Laura graag aan wil werken samen met coach Jan.


Laura Ross zingt Hou me vast bij The voice of Holland. 


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant