‘Ondertussen hoort De Piekenhoef helemaal bij Berghem’ | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/oss
Foto:

‘Ondertussen hoort De Piekenhoef helemaal bij Berghem’

  •   keer gelezen

BERGHEM | Het is een flink project geweest. Verkoopmanager Heidi Oosterveen van Van der Krabben Makelaardij is al 12,5 jaar in dienst en zelfs toen was het grote nieuwbouwproject De Piekenhoef al aan de gang. Nu, ruim 15 jaar na het begin, is een mooie mijlpaal bereikt: de laatste woning van de wijk is verkocht. 

De kopers tekenden afgelopen week de koopovereenkomst voor een tweekapper. Daarmee is de wijk af en zijn alle particuliere bouwkavels uitverkocht. Van der Krabben was actief betrokken bij alle vijf fases en met deze verkoop is het projectmatige gedeelte van de nieuwe wijk volledig afgesloten. “De vier aannemers Muller Bouw, Hendriks Bouw en Ontwikkeling, Bouwbedrijf Berghege en Bouwbedrijf Wagemakers hebben fase één tot en met vijf volledig ontwikkeld en gebouwd. Samen met Van den Heuvel Makelaars heeft Van der Krabben Makelaardij de verkoop van begin tot eind volledig op zich genomen”, aldus Oosterveen. Zelf is de verkoopmanager de laatste tien jaar actief betrokken geweest.

‘Mooie en moderne wijk’
Waar vijftien jaar geleden nog helemaal niks stond, staat nu een enorm grote en diverse wijk met 1200 woningen en een school. “Het is een erg mooie en moderne wijk. In het begin vonden oud-Berghemnaren het met de opmerkelijke architectuur nogal een andere wijk dan ze gewend waren, maar ondertussen hoort De Piekenhoef helemaal bij Berghem.” Met tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en patiobungalows is een brede doelgroep bereikt, waaronder ook een jongere bevolking. De wijk ligt aan de rand van Berghem en Oss. Aan de andere kant is Herperduin voor mooie natuur. Bovendien is de wijk zelf ruim en groen opgezet met een centraal bospark, twee buurtparken en meerdere speelterreintjes. Er zijn veel voorzieningen in de buurt en de A50 en A59 zijn makkelijk te bereiken.

Meer berichten