Gemeenteraadsvergadering Duurzame Polder is overdag | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Gemeentehuis van Oss.</p>

Gemeentehuis van Oss.

Gemeenteraadsvergadering Duurzame Polder is overdag

  •   keer gelezen

OSS | De gemeenteraad neemt op 28 januari een besluit over de Duurzame Polder. Inmiddels zijn de coronamaatregelen aangescherpt. De kans is erg groot dat er een avondklok komt. Daarom is de raadsvergadering overdag. Van 09.00 tot 12.00 uur krijgen insprekers het woord. De raadsvergadering is van 13.00 tot 17.00 uur. Als de Tweede Kamer het besluit over de avondklok niet overneemt, dan gaan de voorbereidende en besluitvormende raadsvergadering naar 18.30 uur.  

Insprekers krijgen de mogelijkheid om fysiek in het gemeentehuis in te spreken. Van iedere raadsfractie is één raadslid aanwezig bij deze inspreekochtend. Het is ook mogelijk om digitaal in te spreken. De Raadsgriffie neemt contact op met de aangemelde insprekers voor de planning. De inspreekochtend wordt rechtstreeks uitgezonden via internet.
Er is ‘s middags een hybride raadsvergadering. Daarbij vergaderen de woordvoerders van de fracties in de raadzaal en de overige raadsleden digitaal. Dit is géén besluitvormende raadsvergadering. Deze hybride raadsvergadering wordt rechtstreeks uitgezonden via internet.
Na de hybride raadsvergadering en niet eerder dan 16.00 uur start de raad met een digitale raadsvergadering via MS teams. In dit digitale deel neemt de gemeenteraad besluiten over de lijst ingekomen stukken, de hamerstukken, de benoeming van een burgerlid én het dossier Duurzame Polder. De raadsvergadering wordt rechtstreeks uitgezonden via internet.

Meer berichten