Ben jij een woordkunstenaar of wil je kennismaken met poëzie? | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Bibliotheek Oss.</p>

Bibliotheek Oss.

Ben jij een woordkunstenaar of wil je kennismaken met poëzie?

  •   keer gelezen

Het is van 28 januari tot en met 3 februari de Week van de Poëzie. Het thema is dit jaar ‘samen’. De Noord Oost Brabantse Bibliotheken organiseren meerdere activiteiten.

“Gedichten voeden en inspireren ons en brengen samen. Zeker in deze tijd waarin we worden teruggeworpen op onszelf, zoeken we naar de kracht van samen. Poëzie kan hierbij een krachtig middel zijn”, aldus de Noord Oost Brabantse Bibliotheken in een persbericht.

Blind date
Voor wie eens kennis wil maken met poëzie, is er een blind date. Stuur een mailtje naar jouw bibliotheek (meer informatie op www.nobb.nl) en ze zorgen dat er een leuke dichtbundel voor je klaarligt. “Wie weet klikt het en smaakt het naar meer.”

Gedichtenwedstrijd
Ben jij of ken jij een ware woordkunstenaar? Doe dan nu mee met de gedichtenwedstrijd. Het thema is ‘samen’. Stuur je gedicht voor 11 februari 2021 naar uld@nobb.nl en wie weet zie je jouw gedicht terug als poster in de bibliotheek. De vijf mooiste gedichten krijgen een podium. Het allermooiste gedicht wordt beloond met een boekenbon.

Meer berichten