Laura Langens uit Geffen schrijft kinderboek Droomwensen | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/oss

Laura Langens uit Geffen schrijft kinderboek Droomwensen

  •   keer gelezen
<p>Laura Langens.</p>

Laura Langens.

GEFFEN | Visualiseren wat je wilt, je inbeelden hoe het voelt als je je doelen bereikt en daarna aan de slag om de juiste voorwaarden te scheppen: technieken die bekend zijn bij bijvoorbeeld topsporters of musici. Laura Langens uit Geffen legt in haar kinderboek ‘Droomwensen’ aan jonge kinderen uit hoe je je dromen waarmaakt.

Voor volwassenen is er al veel over geschreven, maar Droomwensen is het eerste boek over de wet van aantrekkingskracht speciaal voor kinderen. Droomwensen gaat over Jaan, een meisje dat heel graag een konijn wil. Het verhaal vertelt in eenvoudige taal hoe de wet van aantrekkingskracht helpt haar dromen werkelijkheid te maken. De illustraties zorgen ervoor dat het kind precies voor zich ziet wat er verteld wordt.

Laura Langens
Grenzeloos dromen en groot denken, de meeste kinderen doen het van nature al. Laura Langens wil kinderen helpen dat vermogen te behouden, en volwassenen de middelen geven om het kinderen opnieuw aan te leren als ze het vergeten zijn. Behalve het boek Droomwensen schreef ze het boek Droomvangen, voor iets oudere kinderen die al zelf kunnen lezen. Bovendien schreef ze een online training voor ouders over de wet van de aantrekkingskracht. In haar kinderatelier Buiten de Lijntjes in Geffen gaat ze creatief aan de slag met kinderen, waarbij ieder kind zichzelf mag zijn.

Meer berichten