Vakantieactiviteiten bij de Talentencampus.
Vakantieactiviteiten bij de Talentencampus.

Jeugd hoeft niet stil te zitten in carnavalsvakantie

Algemeen 354 keer gelezen

OSS | Tijdens de carnavalsvakantie organiseert het Sport Expertise Centrum activiteiten om de jeugd in beweging te brengen.

Op 15, 16, 17 en 19 februari vindt de tweede editie van de Talentencampus vakantiesport plaats. Na de succesvolle editie in de kerstvakantie kunnen kinderen tussen 4 en 12 jaar in de carnavalsvakantie gratis deelnemen aan de sportactiviteiten op de Talentencampus. De leukste activiteiten komen terug en worden aangevuld met nieuwe activiteiten. Als de coronamaatregelen het toelaten wordt er zowel binnen als buiten gesport. De activiteit is gratis door de bijdrage die de gemeente Oss levert aan deze activiteit.

Esports Showcase
Op donderdag 18 februari vindt de derde editie van de Esports Showcase plaats in het Wijkcentrum Schadewijk. Tijdens deze dag kunnen kinderen vanaf 8 jaar klassieke games als MarioKart en FIFA spelen op de PlayStation 4 en Nintendo Switch, Beat Saber spelen met een echte VR brillen, zichzelf in het zweet werken met Fortnite, FIFA Skills en MarioKart ‘real life’ én kennismaken met de GameGymWall. Deze activiteit is gratis en wordt samen met House of Esports en Wijkcentrum Schadewijk georganiseerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant