Afbeelding
Op het doel is lid Bram Thomassen te zien.

Zing of beweeg mee in eigen huis met ‘Zingen voor je Leven’

Algemeen 382 keer gelezen

OSS | Het is op 4 februari Wereldkankerdag. Dit jaar is er bijzondere aandacht voor kanker in coronatijd. Stichting Chaja Oss e.o. is verbonden aan de landelijke stichting Kanker in Beeld. Deze lanceert op Wereldkankerdag een video om aandacht te geven aan één van haar initiatieven voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. 

Vrijdag 5 februari is er een livestream ‘Zingen voor je Leven’ van koor Chaja. Vanaf 10.30 uur kun je een uur lang meezingen of bewegen vanuit je eigen huiskamer. Zangervaring is niet nodig. Wil je meezingen? Stuur dan een mail naar stichtingchaja@live.nl. De koorcoördinator neemt contact met je op en stuurt je de link waarmee je kunt inloggen.

Stichting Chaja Oss e.o.
Stichting Chaja Oss e.o. biedt sinds 2007 mensen in de regio Oss laagdrempelige mogelijkheden aan tot kennismaking met creatieve en (ver)beeldende expressie bij de verwerking van kanker. De stichting richt zich op mensen die in hun eigen leven of dat van hun naasten met kanker zijn geconfronteerd. Schilderen, zingen, toneelspelen of welke vorm dan ook kunnen je helpen de ziekte emotioneel te verwerken.

Koor Chaja
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant