Hete bliksem met wildstoof en rode kool.
Hete bliksem met wildstoof en rode kool.

Uitgekookt maakt luxe maaltijd voor iedereen bereikbaar

Zakelijk 1.816 keer gelezen

REGIO | We zitten meer thuis dan ooit, missen sociale contacten en corona ligt op de loer. Het is daarom extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Daarom biedt maaltijdservice Uitgekookt een nostalgische winterspecial aan voor een klein prijsje: hete bliksem met wildstoof en rode kool. “Voor iedereen die zichzelf een verwenmomentje gunt en tegelijkertijd goed en gezond wil eten, voor een betaalbare prijs”, aldus eigenaar Johan van Marle.

De filosofie van Uitgekookt is dat iedereen altijd lekker en gezond moet kunnen eten. “Dus ook als je thuis zit, de supermarkt wil mijden of gewoonweg even niet wil koken”, vertelt Van Marle. Daarom bezorgen ze koelverse maaltijden aan huis, boordevol groenten en zonder onnodige toevoegingen. “Speciaal voor de koude wintermaanden is er nu een aanbieding om toch een klein beetje verlichting te brengen in deze lastige en mogelijk eenzame tijden.”
Het gaat om een typisch winters gerecht op luxe wijze, met zorg ontwikkelt door de chef-kok van Uitgekookt: stamppot hete bliksem met frisse appeltjes, lichtzoete rode kool en een kruidige wildstoof van hert. Van Marle: “Eten waar je blij van wordt met dat nostalgische gevoel. Een gerecht zoals oma zou maken, maar nu gratis en gekoeld bij je thuisbezorgd. Je betaalt er maar 5 euro voor, in combinatie met vier andere gerechten. Iedereen verdient het in deze tijd om te genieten van een echte lekkernij.”
Bij Uitgekookt staan alleen gezonde maaltijden op het menu. Alle maaltijden worden met zorg samengesteld door chefs en diëtisten en bevatten minimaal 200 gram verse groenten.
Bestellen kan via: uitgekookt.nl of bel 085-0190068.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant