Verhuisregisseur Sann.
Verhuisregisseur Sann.

Vanaf nu geen stress meer tijdens verhuizing

Zakelijk 1.899 keer gelezen

OSS | Er komt bij een verhuizing veel kijken. Alleen al bij de gedachte aan het hele proces kunnen mensen in de stress schieten. Maar vanaf nu geen zorgen meer dankzij Verhuisregisseur Sann. Sanne Adhin uit Oss zorgt ervoor dat het gestructureerd en efficiënt verloopt. "Ik laat zien dat verhuizen niet afschuwelijk is, maar ook leuk kan zijn en zonder stress."

Anderhalf jaar geleden verhuisde Sann met haar man en twee kinderen binnen Oss. Ze regelde alles zelf en dat maakte indruk op een vriendin. "Ze vond dat alles zo makkelijk, laagdrempelig en gestructureerd verliep. 'Hier zouden mensen geld voor willen betalen. Iedereen wil op deze manier verhuizen', was het compliment." Sann werkt in het onderwijs en heeft vele jaren ervaring als planner en coach, maar de complimenten brachten iets bij haar teweeg. "De zinnetjes bleven maar in mijn hoofd zitten. Ik heb mijn vriendin gebeld en samen zijn we naar een Bed & Breakfast gegaan. Urenlang hebben we gebrainstormd en toen ontstond het idee: een verhuisregisseur. Zie het als een weddingplanner, maar dan op het gebied van verhuizingen. Ik ben een bedrijfsplan gaan schrijven en heb alle voorbereidingen getroffen zoals het inschrijven bij de Kamer van Koophandel en zelf het bouwen van mijn website. Vervolgens ben ik gaan netwerken. In de afgelopen maanden heb ik veel nieuwe mensen leren kennen. De reacties zijn vaak erg leuk. Zoals: 'Een verhuisregisseur, wat gaaf, dat hadden we eerder moeten weten.' Ook zijn er veel partijen die samen willen werken, zoals makelaars en hypotheekadviseurs. Een gat in de markt. Het is wel nieuw, dus mensen moeten het nog leren kennen."

Werkwijze
Sann helpt mensen met een verhuizing, van kleine ondersteuning tot volledige ontzorging. "Wat ik vaak hoor is dat een verhuizing zo stressvol is en dat mensen niet weten waar ze moeten beginnen. Er komt zoveel op je af. Ik houd het overzicht en zorg dat alles soepel, met aandacht, nauwkeurig en netjes verloopt." Vooraf gaat ze met mensen in gesprek. Hierbij houdt de Osse rekening met de persoonlijke situatie van de bewoners, zoals het gezin, werk en hobby's. Service op maat dus. "Hierna maak ik een complete planning. Dat varieert van wanneer je spullen gaat inpakken tot je televisie-abonnement opzeggen of het inschrijven bij de gemeente. Ik zorg ook voor de begeleiding en werk coachend. Verhuizen is tenslotte vaak een emotionele gebeurtenis, maar bovenal is het maatwerk. Ik kan mensen voorzien van verschillende materialen en tools zodat ze alles goed en duidelijk ingepakt krijgen. Als je huis is opgeruimd, levert dat minder stress op. Een voordeel van gestructureerd inpakken is dat je in je nieuwe huis ook gestructureerd alles op kunt bouwen."

Samenwerking
Wil je dat een verhuisbedrijf alle spullen naar de nieuwe woning brengt? Heb je het liefst dat je spullen eerst ergens anders worden opgeslagen, wil je in je nieuwe huis de muren nog verven of zijn er klusjes? Sann werkt samen met verschillende specialisten. "Ik benader partijen en laat alles goed en geruisloos verlopen." Sann richt zich ook op organisaties en bedrijven. Bereikbaar via (06) 42 59 17 18 of info@verhuisregisseur-sann.nl. Meer informatie op www.verhuisregisseur-sann.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant