‘Angst en vertrouwen’ staat centraal bij Café Brein | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/oss

‘Angst en vertrouwen’ staat centraal bij Café Brein

  •   keer gelezen

OSS | Zowel mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) als hun naasten ervaren vaak gevoelens van angst, somberheid of verlies van vertrouwen in hun eigen functioneren of in de toekomst na het ontwikkelen van NAH. Dit thema staat centraal tijdens Café Brein op 16 maart in Oss.

Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals. Niet aangeboren hersenletsel kan gevolgen hebben op verschillende gebieden van het functioneren, zoals bewegen (motoriek), denken (cognitie), emoties en gedrag. Ook het karakter van de getroffene kan veranderen. Tijdens deze themabijeenkomsten zullen de aanwezige psychologen ingaan op de oorzaken en gevolgen van deze problemen en geven zij tips en adviezen over hoe je hier mee om zou kunnen gaan.

Meer informatie
Café Brein Oss is op dinsdagmiddag 16 maart van 14.00 tot 16.00 uur (13.30 uur zaal open) in buurthuis Meteoor aan Oude Litherweg 20. Aanmelden via CafeBreinOss@ons-welzijn.nl. Kijk voor meer informatie op www.nahnobrabant.nl.

Meer berichten