Fantasy Fournituren in Oss.
Fantasy Fournituren in Oss.

‘We zijn de leukste handwerkwinkel van Brabant’

Zakelijk 1.709 keer gelezen

Vanwege de lockdown een rustige periode? Helene Smits heeft het druk met haar zaak Fantasy Fournituren aan de Galerij 2A. “Handwerken is helemaal hot.”

De deuren van de winkel zijn dan wel alleen open voor click & collect, op allerlei manieren probeert Fantasy Fournituren zichtbaar te zijn. Via WhatsApp (06-23367973), social media en via de websites www.fantasyfournituren.nl en www.handwerkmama.nl.  “Onze webshop bestaat al zes jaar, dat is ons voordeel. Online zien we dat de verkoop erg goed loopt. Het is natuurlijk wel jammer dat de winkel bezoeken nog niet is toegestaan.” 

Ambachtelijk
Fantasy Fournituren is een knusse, gezellige en ambachtelijke winkel. Je kunt er terecht voor alles op het gebied van haken, naaien en breien. Zo heeft het bijvoorbeeld allerlei haakpakketjes, met daarbij de uitleg hoe je iets moet maken. Je wordt altijd persoonlijk geholpen. “We zijn de leukste handwerkwinkel van Brabant. Breien en haken is tegenwoordig ontzettend populair. Je kunt er ontzettend leuke dingen mee maken. Ook landelijke televisieprogramma’s pikken het op.” Smits bracht in november vorig jaar het boek ‘Dierendasjes haken’ uit, maar heeft ook allerlei andere series, zoals een sneeuwpop, het varkentje His en er komt een lenteserie uit. “We blijven actueel en vernieuwen. Wat ook een mooie ontwikkeling is, is dat we steeds meer stoffen verkopen. We werken hierbij samen met een lokale ondernemers en de stoffen halen we persoonlijk op met de bakfiets.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant