Part 2 van Dé Osse Bingo Show, opbrengst gaat naar Osse horeca | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/oss
Part 2 van Dé Osse Bingo Show
Part 2 van Dé Osse Bingo Show

Part 2 van Dé Osse Bingo Show, opbrengst gaat naar Osse horeca

  •   keer gelezen

OSS | Na een succesvolle editie van Dé Osse Bingo Show is het tijd voor ‘Part 2’. Tijdens een wat korter maar krachtig avondprogramma met een deels vernieuwd presentatieteam zijn er veel prijzen te winnen. Samen met horeca-ondernemers uit het Osse centrum wordt er gezorgd voor veel vermaak op deze gezellige bingo-avond.

Deze avond, wederom live vanuit Theater de Lievekamp, gaat plaatsvinden op 6 maart en wie mee wil doen aan de bingo kan zijn kaarten aanschaffen. Via een livestream worden vervolgens de nummers getrokken. Wanneer je bingo hebt, kan je inbellen in de uitzending.
Het initiatief komt vanuit de horecaondernemers van het Osse centrum waarbij het idee is om net als de voorgaande editie de deelnemers thuis een leuke avond te bezorgen. Een prettige bijvangst is dat met de opbrengsten van de bingo de Osse horeca ondernemers gesteund gaan worden.

Jeugdbingo
Dé Osse Bingo Show Part 2 zal dit jaar uitgebreid worden want kinderen kunnen namelijk meedoen met de Jeugdbingo. Op 6 maart van 16.00 tot 17.00 zullen er vele prijzen worden uitgereikt aan de jeugdige deelnemers. Een kaartje kun je vanaf nu kopen via de website.

Prijzen
Bij de eerste editie was er veel animo vanuit diverse bedrijven en had de organisatie dit niet verwacht. Een prachtig aantal van 150 prijzen & 3.500 deelnemers via de livestream. Ook voor deze editie hebben bedrijven de mogelijkheid om één of meerdere prijzen beschikbaar te stellen. Dit geldt voor zowel de volwassenbingo & Jeugdbingo. Meer informatie zal binnenkort bekend gemaakt worden.Meer berichten