Marc Janssen, Fleming Soeroredjo en Matthijs van Schijndel van Bluf
Marc Janssen, Fleming Soeroredjo en Matthijs van Schijndel van Bluf

Online vermaak door nieuw YouTube-kanaal Bluf

Algemeen 761 keer gelezen

OSS/MACHAREN | De Macharense Marc Janssen (18) en Ossenaren Matthijs van Schijndel (19) en Fleming Soeroredjo (21) zijn samen een nieuw YouTube-kanaal begonnen, genaamd Bluf. Morgen (donderdag 25 februari) komt hun eerste langere video online. Marc vertelt meer over de samenwerking en hun plannen.

Marc, Matthijs en Fleming hebben elkaar een aantal jaar geleden op school leren kennen. Ze volgen de mbo-opleiding Marketing, Communicatie & Evenementen op het ROC in Oss. De drie jongens zijn erg populair op Instagram (@bluf.nl) en hebben inmiddels bijna 4.000 volgers. Marc: “We wilden onze platformen - zoals Instagram - een gezicht geven en mensen vermaken. Daarom besloten we om een YouTube-kanaal te beginnen.” Na samen gebrainstormd te hebben zijn ze begonnen met het maken van video’s. De trailer staat inmiddels online op het YouTube-kanaal van Bluf. “We doen wat we leuk vinden om samen te doen en filmen dat vervolgens.” Zo hebben ze bijvoorbeeld uitdagende opdrachten voor elkaar bedacht die ze vervolgens uit moeten voeren. “Dit zorgt voor leuke beelden.” Wat Bluf volgens Marc uniek maakt is hun eigen stijl en de connectie die ze met elkaar hebben.
Marc verwacht dat er voornamelijk jongeren naar de video’s gaan kijken. “Ik denk dat vooral jongens onze video’s leuk zullen vinden, maar we hebben ook positieve reacties gekregen van meiden. Onze video’s spreken hen dus ook aan.”
Door de coronacrisis mogen de jongens niet samen filmen, maar door goede samenwerking op afstand maken ze er toch wat leuks van.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant