Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Renata Kania. (Foto: Back To Front Photography Helmond)</p>

Renata Kania. (Foto: Back To Front Photography Helmond)

(Foto: )

Osse pakt titel Miss Tattoo Nederland 2021

  •   keer gelezen

EINDHOVEN/OSS | Renata Kania heeft zich gekroond tot Miss Tattoo Nederland 2021. Dit is een schoonheidswedstrijd gebaseerd op de lichaamsversieringen van de kandidaten. Als winnares mag de Osse nu op reis naar Miami.

Renata komt uit Polen en woont nu zes jaar in Nederland. Via een Facebookpost van een vriend, die een tattooshop in Eindhoven heeft, kwam ze bij het idee om aan de Miss verkiezing mee te doen. Dat was al in 2019. Omdat niet genoeg kandidaten zich hadden opgegeven voor 2020 besloot de organisatie om te wachten op meer aanmeldingen en de verkiezing te verplaatsen naar 2021. Om zichzelf op te geven moest ze vijf foto’s sturen en uitleg waarom ze graag Miss Tattoo Nederland wil zijn. “Ik had me opgegeven omdat ik niks te verliezen heb en ik heb mooie tattoos. Ik kon het op z’n minst proberen.”
Op haar zeventiende kreeg Renata haar eerste tatoeage. Haar broer, die een jaar jonger is, begon met het zetten van tatoeages. Hij heeft Renata’s eerste tattoo ook ontworpen. Nu ze een grotere verzameling tatoeages heeft, wilde ze kijken naar mogelijkheden voor meer professionele photoshoots.

Meer berichten