Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Part 2 van Dé Osse Bingo Show</p>

Part 2 van Dé Osse Bingo Show

Part 2 van Dé Osse Bingo Show, opbrengst gaat naar Osse horeca

  •   keer gelezen

OSS | Na een succesvolle editie van Dé Osse Bingo Show is het tijd voor ‘Part 2’. Tijdens een wat korter avondprogramma met een deels vernieuwd presentatieteam zijn er veel prijzen te winnen. Samen met horecaondernemers uit het Osse centrum wordt er gezorgd voor veel vermaak op deze bingo-avond.

Deze avond, wederom live vanuit Theater de Lievekamp, vindt plaats op zaterdag 6 maart en wie mee wil doen aan de bingo kan zijn kaarten aanschaffen. Via een livestream worden vervolgens de nummers getrokken. Wanneer je bingo hebt, kan je inbellen in de uitzending. Het initiatief komt vanuit de horecaondernemers van het Osse centrum waarbij het idee is om net als de voorgaande editie de deelnemers thuis een leuke avond te bezorgen. Een prettige bijvangst is dat met de opbrengsten van de bingo de Osse horecaondernemers gesteund gaan worden.
Dé Osse Bingo Show Part 2 wordt dit jaar uitgebreid want kinderen kunnen namelijk meedoen met de Jeugdbingo. Van 16.00 tot 17.00 zullen er vele prijzen worden uitgereikt aan de jeugdige deelnemers. Een kaartje kun je vanaf nu kopen via de website oss.debingoshow.nl.

Meer berichten