De HEMA in Oss.
De HEMA in Oss.

‘Feestje dat we de winkel weer mogen openen voor klanten’

Zakelijk 2.600 keer gelezen

OSS | HEMA aan de Kruisstraat 5 is erg blij met de versoepeling van de maatregelen. “Iedere stap waarin we meer terug gaan naar het oude, is goed voor ons. Dat we weer klanten mogen ontvangen, is een feestje”, aldus Rahime Beciri.

De HEMA heeft een verdieping en mag zodoende 4 klanten per 10 minuten ontvangen. In tegenstelling tot sommige andere winkels geldt er geen minimumbedrag om uit te geven en worden er geen servicekosten gerekend. “We zijn superblij dat we weer op afspraak open mogen. We puilen echt uit en hebben een enorm en gevarieerd assortiment. Met een outlet op de eerste verdieping, maar ook een nieuwe collectie in bijvoorbeeld damesmode en babykleren. Het enige wat we eigenlijk nog niet verkopen zijn kaas en de vleeswaren. De rookworst kunnen mensen uiteraard wel kopen.” 

Verruimde openingstijden
Om zoveel mogelijk klanten te kunnen verwelkomen, heeft HEMA de openingstijden verruimd. Van maandag tot en met vrijdag gaan de deuren open van 8.00 tot 19.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur. “Na iedere persconferentie hebben we gekeken wat er voor ons filiaal mogelijk was. Deze versoepeling heeft de nodige planningstress opgeleverd, maar we merken dat onze medewerkers het heel fijn vinden om weer aan de slag te kunnen en er volledig voor gaan. En ook onze take away mag weer open. Daar hebben we een ‘coronaproof vissenkom’ voor gebouwd. We hopen onze klanten snel weer te zien!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant