Zeer geslaagde Dé Osse Bingo Show avond vol met humor
Zeer geslaagde Dé Osse Bingo Show avond vol met humor

Dé Osse Bingo Show geslaagde avond vol met humor

Algemeen 1.248 keer gelezen

OSS | “Laten we hopen dat het geen traditie gaat worden, maar het was fantastisch om te doen.” Presentatoren Stijn Kling en Roel Kuilder van Dé Osse Bingo Show vatten het perfect samen. De online bingo-avond zaterdagavond vanuit theater De Lievekamp was in deze tijd van een lockdown een groot succes. 

Vorig jaar vond de eerste editie plaats, vanavond stond deel 2 op het programma. ‘s Middags was er ook een editie voor de jeugd. In totaal werden voor de bingoshow zo’n 1600 kaarten verkocht. In vier spellen -plus een aantal extra opdrachten- streden deelnemers om prachtige prijzen, allen beschikbaar gesteld door ondernemers uit Oss en omgeving. Van een splinternieuwe televisie van Expert, een boodschappenpakket tot een champagnepakket of twee marmeren tafels: er was van alles te winnen.
De avond werd op humoristische wijze aan elkaar gepraat door Stijn en Roel, waarbij ze ondersteuning kregen van ‘ballenmeisje’ Lonneke Toonen van café Hei & Ikke 2.0. DJ Menno zorgde voor de muziek en er was tevens een optreden van Dennis, Sjaak & Peer.

Horeca
Het initiatief kwam vanuit de horecaondernemers van het Osse centrum met het idee om deelnemers thuis een leuke avond te bezorgen. De opbrengsten van de avond gaan ook naar de Osse horecaondernemers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant