Robin van Kooten van Robin's Beauty Center.
Robin van Kooten van Robin's Beauty Center.

Robin’s Beauty Center geopend in Heesch

Zakelijk 4.644 keer gelezen

HEESCH | Voor alles op het gebied van nagels, wenkbrauwen en wimpers ben je bij Robin van Kooten van Robin's Beauty Center aan het juiste adres. Voorheen konden klanten bij haar aan huis terecht, maar afgelopen woensdag opende zij haar nieuwe beauty salon op 't Dorp 22B in Heesch.

De 21-jarige Robin runt al ruim 2,5 jaar haar eigen beautysalon en heeft inmiddels een groot klantennetwerk. Het ondernemen zit in haar bloed. Het begon voor de styliste als een hobby, maar het is inmiddels uitgegroeid tot een eigen salon. Voorheen konden klanten bij haar thuis langskomen, waar ze een slaapkamer had omgetoverd tot beautycenter. Robin: "Er komen klanten van ver buiten de regio naar mij voor een behandeling. Ik heb zelfs klanten uit Tilburg en Den Haag." Vorige week werd Robin's droom werkelijkheid en opende ze de deuren van Robin's Beauty Center in Heesch. "Eerst durfde ik de stap niet te zetten, maar ik ben blij dat ik het toch heb gedaan. Ik heb al een grote klantenkring, maar hoop veel nieuwe klanten te mogen ontvangen."

De opening
Na het definitieve besluit om een nieuwe salon te openen, is ze in november begonnen aan de verbouwing. "Veel van mijn vrienden en familie hebben hierbij geholpen, wat tot een mooi eindresultaat heeft geleid." Robin wilde haar salon graag in december feestelijk openen, maar het coronavirus gooide roet in het eten. "De lockdown brak mijn hart. Door de aangescherpte maatregelen mocht ik de salon niet openen. Dit was erg lastig en het voelde dubbel. Ik ben erg trots op mijn zaak en wil het aan iedereen laten zien, maar dat mocht op dat moment niet. Ook betaalde ik huur voor het pand, zonder dat ik er iets aan kon verdienen."
Vorige week mochten de contactberoepen weer aan de slag, zo ook Robin. "Het voelt toch een beetje gek om ineens open te mogen. Ik sloot voor de lockdown af in mijn oude salon en nu -na de lockdown- start ik op in mijn nieuwe salon."

Behandelingen
De styliste biedt allerlei behandelingen voor nagels, wenkbrauwen en wimpers aan. "Klanten kunnen onder andere bij mij terecht voor het zetten van acrylnagels en BIAB. Verder bied ik behandelingen zoals henna brows, brow lamination en wenkbrauwen verven aan. Ook kunnen klanten bij terecht voor lash lifting, Russian volume wimperextentions en wimperextentions one by one." Verder heeft Robin een eigen webshop waar ze kleding, sieraden, accessoires en beauty producten verkoopt. Deze producten zijn ook in haar salon verkrijgbaar.

Afspraak maken
Robin werkt uitsluitend op afspraak. "Ik vind het belangrijk om naar de wensen van mijn klanten te luisteren en hier de tijd voor te nemen." Ook wil ze zorgen voor een gezellige sfeer. "Ik kom al lange tijd naar Robin omdat ze heel secuur te werk gaat. Ze toont veel belangstelling en is erg vriendelijk", vertelt een van haar klanten.
Het maken van een afspraak en het bezoeken van de webshop kan via www.robinsbeautycenter.nl. Ook is Robin's Beauty Center te vinden via Facebook (@Robin's beauty center) en Instagram (@robinsbeautycenter). Robin kijkt er naar uit om nieuwe klanten te ontvangen in haar salon. "Iedereen is van harte welkom."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant